ΟΜΑΔΑ 2018-05-12T00:25:40+00:00

Αντωνία Πλούμπη

Ιδρύτρια | Διαχειρίστρια
Με σπουδές υποκριτικής, σκηνοθεσίας, διαπροσωπικών σχέσεων, δημοσίων σχέσεων, management, NLP, Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας και παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων αυτογνωσίας, αυτό-βελτίωσης, αυτο-θεραπείας, πιστεύει ότι η γνώση είναι δύναμη και της αρέσει να την μοιράζεται.

Εργάζεται 25 χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας με εξειδίκευση στις διαπροσωπικές και δημόσιες σχέσεις και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων.

Με πλούσια εμπειρία που αποκτήθηκε μέσα από συνεργασίες με σημαντικούς ανθρώπους από  τον τραπεζικό χώρο, τα Μ.Μ.Ε., τον καλλιτεχνικό χώρο, την πολιτική, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, το χώρο της εστίασης & αναψυχής, την διαφήμιση, την συμβουλευτική προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διοργάνωσης και δημιουργίας πρωτότυπων και πρωτοπόρων έργων.

Περισσότερα

Χρήστος Σπυρόπουλος

Συνιδρυτής | Μέλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε βιομηχανικός σχεδιαστής και μηχανολόγος – μηχανικός στο Σύδνεϋ Αυστραλίας Από το 2008 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, την οποία υπεραγαπά για τον πολιτισμό της, για το φως και την ομορφιά που προσφέρει. Με μεγάλη εμπειρία στο project management έχει..

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε βιομηχανικός σχεδιαστής και μηχανολόγος – μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ στην Αυστραλία.

Από το 2008 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, την οποία υπεραγαπά για τον πολιτισμό της, για το φως και την ομορφιά που προσφέρει.
Με μεγάλη εμπειρία στο project management έχει συνεργαστεί σε διάφορα project στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αγαπά πολύ το σχέδιο και ειδικά τον σχεδιασμό αυτοκινήτων και όνειρό του είναι να σχεδιάσει το αυτοκίνητο του μέλλοντος

Περισσότερα