ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 2017-12-01T19:04:28+00:00

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία μιας εταιρείας ή μιας ατομικής επιχείρησης καθώς δίνουν στίγμα για ότι εκπροσωπείτε. Η εταιρική ταυτότητα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της εταιρείας.

Οπτική Επικοινωνία

Δημιουργούμε και ανασχεδιάζουμε λογότυπα σύμφωνα με τις νέες ανάγκες της αγοράς. Αναδεικνύουμε το προϊόν ή το έργο της εταιρείας, μέσα από την δημιουργία: καρτών, επιστολόχαρτου, φακέλου, folder, επιγραφής, δημιουργικού για εταιρικά αυτοκίνητα, διαφημιστικά φυλλάδια, εταιρικές παρουσιάσεις και όποιο άλλο κομμάτι του προωθητικού υλικού χρειαστεί.

Ιστοσελίδες

Χρησιμοποιούμε τρία από τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (WordPress, Drupal και Joomla) με δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις πλατφόρμες και τα έξυπνα κινητά. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς το χρήστη, ταιριάζουν στην εταιρική εικόνα κάθε πελάτη, και χρησιμοποιούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές προκειμένου να ανιχνεύονται άμεσα από τα Google, Yahoo, Rambler, κ.ά.